0

جدیدترین اخبار اقتصادی اتریش

اخبار اقتصادی اتریش
بازدید 380

برخی از مهمترین اخبار و تحولات اقتصادی اتریش در هفته دوم تیر ماه ۱۴۰۰

مهم‌ترین اخبار و تحولات اقتصادی اتریش در هفته دوم تیرماه 1400 که در رسانه‌های این کشور منتشر شده به شرح زیر ارائه می گردد

کرونه: گشایش‌ها و کاهش ممنوعیت‌های کرونا از ماه می سال جاری تاکنون، سبب شده تا بسیاری از افراد به مشاغل خود بازگردند و هم‌زمان بازار کار در بخش گردشگری، رستوران‌ها، خدمات شهری و شرکت‌ها نیز رونق جدیدی گرفته است.

در پایان ماه ژوئن، 360149 نفر به‌عنوان بیکار یا در دوره آموزش AMS ثبت‌نام شدند که 32149 نفر کمتر از ماه قبل و 103356 نفر کمتر از ژوئن 2020 بوده است.

استاندارد: آژانس مشارکت‌های دولتی اتریش ÖBAG و شرکت تولید انرژی فربوند مجموع 653 میلیون یورو از درآمدهای خود را به وزارت دارایی پرداخت می‌کنند.

520 میلیون یورو از اوباگ و 133 میلیون یورو از شرکت انرژی فربوند به صندوق دولت واریز می‌شود. این درآمدها که نسبت به سال گذشته حدود 7 درصد افزایش داشته‌اند، بخشی از کسری دولت را از جایگاه بخشودگی‌های مالیاتی جبران خواهد کرد.

او ار اف: وزیر دارایی گزارش نهایی بودجه مربوط به سه‌ماهه نخست سال جاری را ارائه کرد. بر اساس این گزارش، درآمد دولت با 4.3 میلیارد یورو بیشتر از مدت مشابه سال قبل 31.4 میلیارد یورو بوده که رشدی 15.8 درصدی را به همراه داشته است. همچنین هزینه‌های دولت 8.6 میلیارد یورو نسبت به سال گذشته بیشتر بوده است. بلومل این افزایش را طبیعی خواند و نسبت به بهبود شرایط تا پایان سال ابراز خوش‌بینی کرد.

ردبول: تولیدکننده نوشابه‌های انرژی‌زا، ردبول، همچنان باارزش‌ترین برند اتریشی است. ارزش ردبول به‌تنهایی برابر 10 برند برتر دیگر اتریشی می‌باشد. به لطف بازارهای هدف جدید، ردبول در سال 2020 توانست سود بیشتری کسب نماید و ارزش برند خود را با 5.8 درصد افزایش به تقریباً 16 میلیارد یورو برساند.

این شرکت، تنها شرکت اتریشی است که در بین 100 برند برتر جهانی قرار دارد.

وینرتسایتونگ: بر اساس آمار موسسه جهانی ثروت، در سال 2020 تعداد میلیونرهای اتریشی با افزایش 5.3 درصدی به 163 هزار نفر رسیده است. این افراد مجموعاً ثروتی بالغ‌بر 451.6 میلیارد یورو در اختیاردارند. در سطح بین‌المللی، ایالات‌متحده آمریکا کشوری است که بیشترین میلیونر را دارد و پس‌ازآن ژاپن، آلمان و چین قرار دارند. این چهار کشور باهم تقریباً 63 درصد از ثروتمندان جهان را شامل می‌شوند.

کرونه: پول نقد همچنان در کشورهای آلمان، سوئیس و اتریش بیشترین استفاده را دارد، بااین‌وجود امکانات برای پرداخت آنلاین هرروز توسعه‌یافته و بیشتر می‌شوند.

طبق یک نظرسنجی، 78 درصد اتریشی‌ها عمدتاً از وجه نقد استفاده می‌کنند. این میزان در سال 2019، بالغ‌بر 83 درصد بوده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع خبر مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *