0

جدیدترین اخبار اقتصادی اتریش

جدیدترین اخبار
بازدید 736

برخی از مهمترین اخبار و تحولات اقتصادی اتریش در هفته سوم خرداد ماه ۱۴۰۰

مهم‌ترین اخبار و تحولات اقتصادی اتریش در هفته اول تیرماه 1400 که در رسانه‌های این کشور منتشر شده به شرح زیر ارائه می گردد

وینرتسایتونگ: موسسه پژوهش‌های اقتصادی اتریش، سال جاری و سال 2022 را برای بازگشت اتریش به شرایط اقتصادی پیش از بحران کرونا کافی می‌داند. طبق گزارش این موسسه، تولید ناخالص داخلی در سال جاری و در سال 2022 به ترتیب 4 و 5 درصد بهبود خواهد یافت.

در سال گذشته، رشد اقتصادی این کشور 3. 6 درصد کاهش یافت و با آغاز دوره واکسیناسیون و ادامه چرخه تولید و عرضه و تقاضای جهانی، شرایط در اتریش نیز در حال بهبود می‌باشد. همچنین گردشگری در حال حاضر هرچند از شیب رشد کمتری برخوردار است اما در مسیر بهبود قرار دارد.

به دنبال آن نرخ بیکاری اما طبق گمانه‌زنی‌ها تا پایان سال 2022، بیشتر از دوران پیش از کرونا خواهد بود که در شرایط پسا بحران امری عادی خواهد بود.

پرسه: بانک‌های بزرگ اروپایی به دنبال ایجاد یک سیستم بانکی بومی اروپایی می‌باشند تا بتوانند از آن طریق کارت‌های اعتباری مشابه سامانه‌های آمریکایی مستر و ویزا به مشتریان ارائه نمایند.

این طرح در مراحل نخستین است و اتریش هنوز علاقه‌ای نسبت به شرکت در آن نشان نداده است. در این طرح 33 موسسه بانکی و اعتباری اروپایی شرکت دارند که در حال حاضر 65 درصد از کل تراکنش‌های کارت‌های اعتباری را در اروپا پردازش می‌نمایند.

بانک مرکزی اتریش علت عدم همکاری با این سامانه را در حال حاضر سرمایه‌گذاری‌های کلان انجام‌شده در سامانه کارت‌های بانکی اتریش برای استفاده دوگانه از آنان به‌عنوان کارت‌بانکی و کارت اعتباری اعلام کرد.

وینرتسایتونگ: در حال حاضر 18 موسسه و پژوهشکده در اتریش با مجموع تعداد 310 پژوهشگر ارشد در اتریش در حوزه سوخت‌های هیدروژنی فعال می‌باشند.

در این میان طبق نقشه مؤسسات پژوهشی موسوم به نقشه H2، استان اشتایرمارک و وین پیشروترین مؤسسات در میان این 18 موسسه هستند. از آغاز ماه ژوئن 60 درصد مجموع پژوهش‌های دانشگاه و مؤسسات خصوصی فعال در استان اشتایرمارک در این حوزه متمرکزشده‌اند.

همراه با کلاستر پژوهشی اشتایرمارک، دانشگاه لئوبن، موسسه فناوری اتریش، دانشگاه صنعتی وین و دانشگاه صنعتی گراتز نیز گروه‌های پژوهشی ویژه‌ای را برای این حوزه در نظر گرفته‌اند.

 شرکت فولادسازی فوست آلپینه اتریش با 30 مقر در این کشور، 27 هزار و 700 نفر کارمند در سراسر اتریش دارد و در سال جاری درآمدی بالغ‌بر بیش از 12 میلیارد یورو کسب کرده است. این شرکت تصمیم دارد تا برای نزدیکی و همگام شدن با سیاست‌های زیست‌محیطی 2030 اتریش و اتحادیه اروپایی میزان تولید گاز دی‌اکسید کربن خود را تا 30 درصد کاهش دهد.

این شرکت اعلام کرده است که برای رسیدن به این هدف کوره‌های قدیمی را تعویض کرده و کوره‌های الکتریکی را در مراکز لینز و دوناویتز جایگزین خواهد کرد.

وینرتسایتوگ: براساس گزارش موسسه مشاوران Alixpartners دو برابر شدن قیمت‌های پایه مواد اولیه و کمبود تراشه‌های الکترونیکی، سرعت رو به رشد تولیدات و نوآوری حوزه خودرو را برای سال‌ها عقب خواهند انداخت.

براساس این گزارش در سال 2018 تعداد 94 میلیون خودرو به فروش رسیده است که این میزان تا سال 2025 محقق نخواهد شد. گفته می‌شود مواد خام موردنیاز برای هر خودرو به‌طور میانگین با رشدی 92 درصدی به 3000 یورو رسیده است.

وینرتسایتونگ: تقاضا برای وسایل نقلیه الکتریکی در اتریش افزایش چشمگیری پیدا کرده است و وزارت حمل و نقل اعلام کرده است که کمک هزینه تشویقی خرید و یا تعویض خودرو های با سوخت فسیلی به خودروهای الکتریکی را تا دو برابر افزایش می دهد.

وزیر حمل و نقل لئونور گوسلر (سبزها) اعلام کرد که 55 میلیون یورو دیگر علاوه بر 46 میلیون یورو برنامه ریزی شده قبلی برای این امر در اختیار وزارت خانه وی قرار گرفته است. طبق آمار تا ماه مه 10.8 درصد از ثبت نام های جدید خودرو با پیشران الکتریکی بوده است. فقط در ماه مه 12 درصد بوده است. در حال حاضردولت به خودروهای تا سقف قیمتی 60 هزار یورو مبلغ 5 هزار یورو یارانه خرید اهدا می نماید.

پرسه: برنامه مشترک سرویس اقتصادی روزنامه دی پرسه و اتاق فدرال اقتصادی با عنوان شرکت‌های پیشرو اتریشی در دو بخش شرکت‌های داخل و خارج بورس در سالن مارکس هاله وین با حضور فعالان اقتصادی، روسای ارشد شرکت‌ها و ریاست اتاق اقتصادی فدرال برگزار شد. این برنامه برای سال 2020 برنامه ریزی شده بود که به سبب بروز بحران کرونا، با یک سال تاخیر برگزار شد. در رتبه بندی شرکت‌ها نسبت به میزان نوآوری، استفاده از فن آوری، حضور در بازارهای جهانی و توجه به مسائل زیست محیطی توجه ویژه ای شده است.

وینرتسایتونگ: شرکت نوارتیس قرار بود که از تابستان سال جاری، واکسن کرونا شرکت کیورواک را در مقر خود در اینسبروک اتریش تولید نماید. پژوهش‌های به عمل آمده در خصوص ضعف تاثیر گذاری این واکسن، سبب شده است تا این شرکت روند تولید را در شرایط فعلی به تعویق اندازد.

تولید در Kundl باید از اواسط سال آغاز شود؛ امسال تا پایان سال، تولید حداکثر 50 میلیون دوز برای Curevac توافق شده بود و تا 200 میلیون دوز در سال آینده.

در مجموع 20 میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده و 100 فرصت شغلی ایجاد شده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع خبر مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *