0

نگاهی به کشت محصولات ارگانیک در اروپا

محصولات کشاورزی و ارگانیک در اتریش
بازدید 73

رقابت ۲۷ عضو اتحادیه اروپا؛ کدام کشورها پیشتاز سطح زیر کشت محصولات ارگانیک شدند؟

سطح زیر کشت محصولات کشاورزی ارگانیک در اتحادیه اروپا طی ۸ سال گذشته ۵۶ درصد افزایش یافت.

اداره آمار کمیسیون اروپا(یورواستات) با انتشار گزارشی اعلام کرد که سطح زیر کشت محصولات ارگانیک در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا از ۹.۵ میلیون هکتار در سال ۲۰۱۲ به ۱۴.۷ میلیون هکتار در سال ۲۰۲۰ رسید.

بر پایه این گزارش، مجموع سطح زیر کشت محصولات ارگانیک در اتحادیه اروپا طی سال ۲۰۲۰ معادل ۹.۱ درصد از کل زمین‌های کشاورزی ثبت شده در این اتحادیه بود.

این گزارش نشان می‌دهد که طی ۹ سال مورد بررسی به جز لهستان نسبت زمین‌های کشاورزی مورد استفاده برای تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در سایر ۲۶ کشور عضو اتحادیه اروپا افزایش یافته است.

بر اساس گزارش یورواستات، بیشترین سهم مزارع تولید محصولات ارگانیک در اتریش (۲۵ درصد)، استونی (۲۲ درصد) و سوئد (۲۰ درصد) ثبت شده و پایین‌ترین نرخ نیز با کمتر از ۵ درصد در ایرلند و مالت گزارش شده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع خبر مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *