0

ایجاد سامانه رصدخانه فناوری و نوآوری

بازدید 65

در جلسه شورای گفت‌‌‌وگوی استان اصفهان، ایجاد سامانه رصدخانه فناوری و نوآوری اصفهان در قالب قرارگاه اقتصاد دانش‌‌‌بنیان با ظرفیت‌‌‌سازی و کمک دستگاه‌‌‌های مختلف و بخش خصوصی مورد تاکید قرار گرفت.

صد و هجدهمین جلسه شورای گفت‌‌‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان، به بررسی نحوه مشارکت بخش خصوصی و عمومی با بخش دولتی در خصوص اجرایی‌شدن مصوبات استانی و ملی مرتبط با احیای زاینده‌‌‌رود، تالاب گاوخونی و تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی، تدوین و بررسی شاخص‌‌‌های عملکردی حوزه فناوری و نوآوری استان با هدف برنامه‌‌‌ریزی، نظارت و مدیریت بهتر و بررسی پیشنهاد‌‌‌ها در خصوص بهره‌‌‌برداری از محل سابق نمایشگاه بین‌المللی استان اختصاص یافت.

در ابتدای این جلسه، استاندار اصفهان در خصوص پیشنهاد ارائه‌شده مبنی بر ایجاد سامانه رصدخانه فناوری و نوآوری اصفهان گفت: مدیریت استان در تلاش است در قالب قرارگاه اقتصاد دانش‌‌‌بنیان با ظرفیت‌‌‌سازی و کمک دستگاه‌‌‌های مختلف و حمایت پولی، مالی و بانکی، آینده این استان را به شکل مطلوبی رقم بزند.

سیدرضا مرتضوی با بیان اینکه وظیفه راه‌‌‌اندازی این سامانه برعهده هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری استان است، تصریح کرد: باید این سامانه را با قابلیت مناسب برای تصمیم‌گیری‌‌‌های آینده استان و هم‌‌‌افزایی و کمک بخش خصوصی راه‌‌‌اندازی کنیم. وی ادامه داد: قطعا اصفهان در آینده برای پیشرفت، مسیری جز حرکت به سمت اقتصاد دانش‌‌‌بنیان ندارد و باید به‌‌‌تدریج ریل توسعه استان را به این سمت سوق دهیم. مرتضوی همچنین با اشاره به اهمیت تغییر کاربری کارخانه ریسباف و تبدیل آن به موزه، گفت: پیش ‌‌‌از این مذاکراتی برای ایجاد یک موزه درخور شهر اصفهان انجام شده؛ اما با توجه به کاربری این مجموعه، پیشنهاد شده که این محل به کارخانه نوآوری تبدیل شود. وی با بیان اینکه ایجاد کارخانه نوآوری یکی از اولویت‌‌‌های استان است، افزود: به دلیل اینکه ایجاد موزه‌‌‌های ویژه، ظرفیتی برای جذب گردشگر است، باید از کارخانه ریسباف در قالب موزه استفاده کنیم و مقرر شد که شهرداری طرح اولیه‌‌‌ای را در مورد ۷۵‌هزار مترمربع این کارخانه و تبدیل آن به موزه برنامه‌‌‌ریزی کند.

در ادامه این نشست، رئیس اتاق اصفهان نیز محل قدیم نمایشگاه اصفهان در جوار پل شهرستان را به دلیل نزدیکی به محور گردشگری شهر، فرصتی استثنایی برای اصفهان دانست و خواستار تعیین‌تکلیف سریع‌‌‌تر کاربری محل نمایشگاه قدیم اصفهان در مجاورت پل شهرستان شد. مسعود گلشیرازی همچنین با اشاره به از دست رفتن جایگاه فرش دستباف اصفهان در حوزه صادرات، تعامل تمام نهادها برای احیای این جایگاه و اختصاص بخشی از محل نمایشگاه قدیم اصفهان به‌منظور ایجاد نمایشگاه دائمی فرش و صنایع‌‌‌دستی اصفهان را خواستار شد. وی همچنین با اشاره به اهمیت فراهم‌‌‌سازی زیرساخت‌‌‌های صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان گفت: تا تیم‌‌‌های صادراتی به‌‌‌خوبی آموزش نبینند، این مهم تحقق پیدا نخواهد کرد و می‌‌‌توان از بخشی از فضای نمایشگاه قبلی برای ایجاد کارخانه صادرات و محل تربیت تیم‌‌‌های صادراتی استفاده کرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع خبر مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *